Välkomna tillbaka!

Hej på er!

Varmt välkomna tillbaka till en ny termin på Snigeln, hoppas att ni alla har haft en avkopplande julledighet med allt vad det innebär, och att vi alla också får en god fortsättning på det nya året.

På Snigeln fortsätter vi den här terminen att arbeta efter boken om Kurran och Pigan. Det var roligt att se att barnen kände igen karaktärerna när vi fortsatte sagan där vi slutade sist. Vi fortsätter att jobba kring våra utvecklingsmål: Digitalt meningsskapande i förskolan samt Sagans magiska möjligheter till språkutveckling, för att lära och utvecklas tillsammans med barngruppen. 

Nu börjar det bli dags för lärandesamtal för era barn, i hallen har vi satt upp datum och tider som ni kan skriva upp er på, samtalen har vi februari ut! Lärandesamtalen har vi för att vi tillsammans med er, kan ha en dialog kring ert barns lärande och utveckling, och där ni har möjlighet att i lugn och ro fråga frågor som ni undrar över. Då vi fortfarande lever i en pandemi, sker samtalen antingen per telefon eller utomhus, det kan vi komma överens om när ni skrivit upp er på listan.

Nu på måndag (18/1) har vi personal APT på eftermiddagen 15.30-16.30, vi ber er därför snällt att hämta era barn tidigare om ni har möjlighet, då vi vill underlätta för den personal som tar hand om barnen under den tidpunkten.

Viktigt! Den 3/2 har vi utvecklingsdag, vilket innebär att förskolan är stängd! Det finns möjlighet för ert barn att vara på en annan förskola den dagen, men då måste ni informera vår bitr. rektor Linda två veckor innan.

Varmt välkomna tillbaka ännu en gång, och vi ser fram emot en rolig och lärorik vårtermin tillsammans med er och era barn!

/Snigelns personal


Populära inlägg