Viktig information!

 

Hej alla vårdnadshavare!

För tillfället upplever vi att det är många vårdnadshavare som rör sig inne i förskolans lokaler, vilket inte är konstigt om man behöver gå iväg och hämta/lämna sitt barns kläder på annan avdelning. Dock har vi fortfarande en rådande pandemi och olika riktlinjer att förhålla oss till. Vårdnadshavare ska i minsta mån vistas inne i våra lokaler och endast två vårdnadshavare får vistas i kapprummen åt gången. Vi behöver er hjälp med att inte gå genom förskolan vid hämtning/lämning av barn.

 Om ert barn går på annan avd. än Nyckelpigan (som är stängningsavd.) så kommer kläderna att finnas i Nyckelpigans kapprum vid hämtning efter sammanslagning av avdelningarna (Ca 16-16.30). Detta så att man på smidigaste sätt kan hämta både barn och kläder på samma plats.

När ni lämnar ert barn på morgonen så gå utom förskolan för att hänga in ditt barns kläder på ”rätt avd.”

Just nu är det väldigt blött på förskolans gård. Snön och isen töar och allt vatten hinner inte att rinna undan. Såhär ser det ut på samtliga förskolegårdar. Därför väljer medarbetarna att gå på promenad med barnen och lämna förskolans gård vid utevistelse. Det är viktigt med ombyteskläder till barnen. På eftermiddagen, om barnens kläder inte hunnit torka, vistas man inne i förskolans lokaler uppdelade i mindre grupper.

Tack för ert samarbete, tålamod och förståelse!

Vänligen Linda, biträdande rektor och Linda, förste förskollärare

 

 

Populära inlägg