Veckans aktiviteter på Kaninen

 Hej!

Utifrån vårt arbete med projektbok har vi skapat en ny miljö på torget där barnen får möta olika aktiviteter som har kopplingen till boken "Var är min syster". Barnen har varit delaktiga också och bland annat varit med i olika förberedelser som att göra slam i den "hemliga lådan" som barnen skulle sedan utforska och känna på med händerna utan att titta i lådan.

Under veckan så har barnen varit i mindre grupper på torgat och provat på olika aktiviteter som värdegrundspussel, kompispromenad med Igelkott ock Kanin och barnen lyssnade digitalt på projekt bok i projiceringstält. Barnen fick också prova på att använda sig av våra fem sinnet för att utforska olika saker som att lukta på olika kryddor, lyssna på olika instrumenten och känna på saker utan att titta på.

Idag hade vi ett gemensamt värdegrundstund ute tillsammans med alla barn från Ekorren, Barnen fick samarbeta och hålla i fallskärmen och försöka få bollen i ett håll som finns i mitten av fallskärmen. Till slutet behövde barnen fylla på sin energi och fick en gemensamt och uppskattad fruktstund.




Populära inlägg